Apparaten en accessoires
Vijgenmosterd
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 glazen
Ingrediënten
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
3 g
Calorieën
809 kJ /
193 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1u. 20min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Advocaat
10min
Kruiden- en citroenzout
1u.
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vers pastadeeg
1u.
Lemon curd
20min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min